Hvordan balancerer vi fortsat økonomisk vækst med det åbenlyse behov for vækst i bæredygtige løsninger og modeller?

Denne video er en engageret panel samtale mellem Samuel Falkenhauser som er en ledende stemme indenfor “green growth”, Jason Hickel som er en stor stemme indenfor “degrowth” og ikke mindst Kate Raworth som er forfatteren til “doughnut economics”

Hvad der er interessant ved denne paneldebat er de 2 sider af sagen – 2 vidende og passionerede personer der diskuterer hvordan vi bedst kan håndtere den nødvendige ændring i markederne for vækst vs. mindre vækst mens vi aktivt forholder os til Planetary Boundaries.

Our blog posts / Critical reviews

    Must read articles / must see videos

    Knowledge base

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *